SC. MELISIEL SRL

Acest magazin online isi desfasoara activitatea sub incidenta legilor comerciale din Romania si respecta continutul reglementarilor in vigoare cu privire la comertul electronic: – Legea comertului electronic – 365/2002, cu modificarile si completarile ulterioare – Legea 51/2003, cu modificarile si completarile ulterioare,pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta ,– Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – 677 / 2001, cu modificarile si completarile ulterioare. Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta Returnarea produselor Legislatia romaneasca in domeniu prevede: „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv”.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Conditia este ca produsele sa fie returnate prin aceeasi modalitate de transport si sa fie in aceeasi stare in care v-au fost livrate (etichetele atasate, ambalajul original si documentele care l-au insotit). In maxim 14 de zile de la data returnarii,  vom inapoia contravaloarea comenzii în contul indicat de client. Cheltuielile de returnare (inclusiv cele pentru returnarea banilor) vor fi suportate de client. Atentie: nu primim colete cu ramburs! www.bonlavie.ro isi rezerva dreptul de refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat sau au in istoricul comenzilor livrari neridicate. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.

Clientul/Cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului

 Prin finalizarea comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

Prin finalizarea comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

-       neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

-       invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Vanzator, in cazul platii online;

-      datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

-       

Confidentialitate. Toate informatiile furnizate de dvs. vor ramane strict confidentiale si nu vor fi vandute, reutilizate, inchiriate sau dezvaluite tertilor. Acestea vor fi folosite doar in scopul realizarii actului comercial dintre SC. MELISIEL SRL  si clientii sai, al comunicarii cu acestia, al informarii acestora cu privire la functionarea siteului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, trimiteti un email la office@bonlavie.ro

Promotii si discounturi. Pe site-ul nostru veti gasi periodic promotii si discounturi pentru unul sau mai multe produse. Odata cu devenirea de membru bonlavie.ro veti primi automat newsletteruri cu discounturi si promotii (va puteti dezabona oricand). In cazul in care in cos veti avea produse care au mai multe promotii sau discounturi, se va aplica un singur discount – cel mai mare sau o singura promotie pe care o puteti alege. In cazul in care sunteti in posesia unui cupon de reducere (primit pe email sau luat de pe un site partener) acestea va avea prioritate la calcul in fata altor promotii sau discounturi.

Culorile produselor de pe siteul www.bonlavie.ro pot diferi usor fata de cele reale din cauza modalitatii diferite de interpretare a culorilor specifice fiecarui monitor/device. De asemenea, descrierea texturilor, aspectului exterior si a nuantelor si combinatiilor acestora, devine subiectiva atat la prezentare facuta de catre noi, cat si la vizionarea facuta de catre clienti. Din pacate lumea virtuala este doar o lume virtuala si lasa loc mai mult imaginatiei. Intretinerea obiectelor unicat, lucrate manual cat si cele unde se specifica decorative, se face cu delicatete folosind o carpa moale si uscata, rareori, si numai daca e cazul, usor umeda. In general obiectele decorative trebuie ferite de apa, vant sau expunerea la soare si inghet, utilizandu-se numai in interior.

 

Costuri de livrare

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare

Daca se doreste un curier rapid sau alt tip de livrare, se va percepe un tarif suplimentar care va fi comunicat ulterior lansarii comenzii, dar inainte ca aceasta sa fie livrata.

SC. MELISIEL SRL poate colecta date cu caracter personal si date cu caracter special, pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

•validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta (SC. MELISIEL SRL conditioneaza de confirmare telefonica expedierea primei comenzi pentru un Cont nou, pentru conformitatea datelor);

•ulterior validarii comenzii, pentru transmiterea de informatii privind produsele, perioadele de livrare, anulari sau a probleme de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

•pentru a facilita accesul acestuia la serviciu;

•trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic (e-mail) si/sau telefonic (apel telefonic, SMS);