• Securitatea plăților

Toate tranzacțiile cu carduri de credit și de debit de pe acest site sunt procesate folosind gateway-urile de plată online securizate 3D mobilePay, care criptează detaliile cardului dvs. într-un mediu gazdă securizat.

  • Securitatea site-ului

Pentru a vă asigura că experiența dvs. de cumpărături este sigură, Bonlavie utilizează simplu și securizat tehnologia Secure Socket Layer (SSL). Acest lucru criptează și protejează datele pe care le trimiteți prin intermediul internetului. Dacă este activat SSL, atunci veți vedea un lacăt în partea de sus a browserului dvs. și puteți face clic pe acesta pentru a afla informații despre înregistrarea certificatului digital SSL. De asemenea, veți observa că atunci când vă uitați la câmpul de locație (URL) din partea superioară a browserului veți vedea că începe cu "https:" în loc de "http:" normal. Aceasta înseamnă că sunteți în modul securizat.

Dacă ne furnizați informațiile despre cardul dvs. de credit, informațiile sunt, de asemenea, criptate folosind tehnologia SSL și stocate cu o criptare AES-256. Respectăm toate cerințele PCI-DSS și aplicăm standardele suplimentare folosite în domeniu.