Oferim aceste metode de plată:

  • Card de credit /Card de debit

Acceptăm toate cardurile de credit și de debit majore. Acceptăm plățile prin carduri de credit și de debit prin sistemul securizat de plată gateway 3D mobilePay. Când plătiți cu cardul de credit sau de debit, la checkout, veți fi direcționat către site-ul mobilPay pentru a efectua plata. După finalizarea acestei tranzacții, veți fi redirecționat către Bonlavie.ro.

Securitatea plăților

Toate tranzacțiile cu carduri de credit și de debit de pe acest site sunt procesate utilizând gateway-uri mobile de plată online mobilPay care criptează detaliile cardului într-un mediu gazdă securizat.

 

  • Transfer bancar

Acceptăm și metoda de plată prin transfer bancar. Dacă alegeți această metodă de plată, efectuați plata prin transfer bancar în următoarele 24 de ore din prima zi lucrătoare după efectuarea comenzii. Asigurați-vă că adăugați numele și prenumele și numărul comenzii în detaliile tranzacției.

Cont bancar: RO03UGBI0000172018250RON

 

  • Rambus la curier

Puteți plăti în numerar curierului la livrarea comenzii dvs.

Acceptăm metoda de plată în numerar pentru comenzi sub 3000 de lei. Dacă valoarea comenzii depășește această limită, luați în considerare efectuarea plății prin card de credit / debit sau prin transfer bancar. Dacă nu doriți să alegeți altă modalitate de plată pentru comanda dvs. de peste 3000 lei, vă rugăm să ne contactați la +40 31 426 0229 sau client@bonlavie.ro, vă vom ajuta să plătiți prin livrare la domiciliu.