Mini coş

  • Niciun produs în coş.

Tradițional și modern ?

Bonlavie Team

Tradițional și modern?

Când combini stilurile de mobilier tradițional și modern, dă la o parte ideile preconcepute  pentru a crea un spațiu de locuit individualizat, cu mai multe niveluri. Ca atare, amenajarea casei tale ar trebui să fie mai mult despre dezvoltarea propriul tău stil, decât  să aderi la oricare altul și asta doar dacă ești cu adevărat pasionat de acesta.

Acestea fiind spuse, combinarea mobilierului modern și a accesoriilor cu cele tradiționale poate duce deseori la haos dacă nu este planificată în prealabil. Pentru a simplifica procesul, există considerente majore care ar putea facilita combinarea celor două stiluri foarte diferite.

Modern sau Tradițional?

Pentru a crea un echilibru foarte bun, decide  dacă dorești ca spațiul tău să fie în primul rând modern sau în primul rând tradițional. Lăsarea unui stil dominant este esențială pentru că nu dorești să creezi un spațiu în care totul se luptă pentru o atenție egală. După ce îți dai seama de stilul dominant, vei avea fie un spațiu modern cu accente antice, fie un spațiu tradițional cu accente contemporane.

Practic, mobilezi  într-un stil în timp ce îl alegi celălalt pentru accent.

De ce îți place ?

Odată ce ți-ai dat seama către ce tinzi, află de ce acest stil te atrage. Uită-te la atributele vizuale ale unei piese de mobilier. Când ești atras de un obiect e din cauza formei și a liniilor sale sau îl admiri pentru culoarea și textura lui?

Nu există un răspuns greșit aici și petrece cât timp ai nevoie pentru a-l găsi pe cel care te face fericit. Ori de câte ori vezi o piesă de  mobilier care îți place, notează-ți ce anume îți place. De asemenea, observă cum îl descrii altcuiva. Vorbești despre liniile sale sau textura bogată? Este culoarea ceea ce contează pentru tine? Dacă colecționezi imagini cu mobilierul  care îți place, vei începe să vezi un model.

Acest lucru îți permite să pui împreună piese de diferite stiluri prin forme, materiale sau culori și textura, în funcție de aspectul care îți atrage atenția.

Armonie sau Contrast?

După ce îți dai seama ce și de ce îți place, este timpul să răspunzi la o altă întrebare importantă. Ce fel de imagine cauți, armonie sau contrast?

Dacă vrei să creezi armonie pentru un aspect mai odihnitor, selectează piesele de mobilier care sunt mai asemănătoare sau cu doar câteva grade distanță. De exemplu, pentru un aspect armonizat, poți să asociezi scaunele colorate cu o masă tradițională din lemn. Deși aceste scaune au o sensibilitate foarte modernă, ele sunt fabricate din lemn, care se poate armoniza cu masa.


Fotoliu Moon River Albastru Navy

Fotoliu Moon River Albastru Navy

Cu design in stilul anilor '60, poate fi folosit in living room dar si in birou ca fotoliu pentru oaspeti.Tesatura de buna calitate care nu provoaca transpiratie si nu retine murdaria.


Set 3 Masute - 418

Design functional. Linii simple si moderne care se integreaza cu usurinta in orice decor. Fabricate din MDF.

Masuta - Marcella

Masuta - Marcella

Cel mai nou model de masa de cafea, eleganta, inedita. Lemn si metal-combinatie perfecta pentru orice decor.Fotoliu West Monreo Gri

Cu design in stilul English, poate fi folosit in living room dar si in birou ca fotoliu pentru oaspeti.Tesatura de buna calitate care nu provoaca transpiratie si nu retine murdaria.

Fotoliu West Monreo Gri

Combină

Acum, că ți-ai dat seama ce elemente sunt importante pentru tine, mergi mai departe și începi să le combini.

• Lăsă un stil să domine și folosește-l pe celălalt pentru accente.

• Combină  diferite stiluri prin aceeași culoare, textură sau formă.

• Obține nuanțe diferite creând armonie sau contrast atunci când amesteci diferite stiluri.


Bonlavie Team 

Articole asemănătoare

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.