Mini coş

  • Niciun produs în coş.

Ordine și/sau Dezordine - Depozitare și organizare

Ordine și/sau Dezordine - Depozitare și organizare  

Domnişoara Bonlavie

Locuința ta are nevoie de solutii de depozitare pentru a-ți oferi mai mult spațiu și timp în realizarea proiectelor zilnice. Soluții practice indispensabile pentru orice locuință modernă. Spuneți la revedere dezordinii nedorite și salut organizării optime atunci când cumpărați cutii de depozitare, coșuri, containere și recipiente pentru casa dvs. Foarte bune pentru a vă le așeza în colțuri sau pentru a le depozita pe rafturi, aceste piese organizaționale vă ajută să găsiți ușor tot ce aveți nevoie.

 Să fii ordonat poate fi o provocare, dar soluțiile de depozitare reprezintă modalitatea perfectă de a vă organiza cu ușurință toate lucrurile esențiale. Indiferent dacă vă mutați sau încercați doar să vă reorganizați, având soluțiile de stocare adecvate, vă puteți face viața mult mai ușoară. De la decorative la simple, există containere de depozitare disponibile pentru a vă satisface toate nevoile personale. 

Posibilitățile de depozitare în dulapul din dormitor sunt nesfârșite. Cu soluții inspirate de depozitare, puteți profita din plin de spațiul mic al dulapurilor. Pentru soluții mai mici de stocare și organizare, vă recomandăm să căutați coșuri și cutii sau sertare de depozitare mici. Pentru dulapurile cu tije sau balustrade, luați în considerare un organizator suspendat, care se prinde peste bara din dulap. De asemenea, nu puteți trece cu vederea umerasele ! Pentru dulapurile cu rafturi, ar trebui să vă uitați la separatoare - doar un alt instrument pentru a vă ajuta să păstrați un dulap organizat. Există chiar și sisteme independente de susținere pentru haine pentru cei care nu pot “înghesui” suficientă  îmbrăcăminte în dulapul din dormitor sau nu au deloc un dulap .

Suporturile de îmbrăcăminte reprezintă o nouă tendință în lumea modei și a organizării. Folosite ca  piesă de afirmație într-un dormitor sau pentru a păstra hainele dvs. preferate într-un singur loc, suportul pentru haine este un mod simplu și elegant pentru a împrospăta o cameră plictisitoare. Nu numai că există suporturi de îmbrăcăminte vizual atrăgătoare, ci și o modalitate excelentă de a vă organiza dulapul și de a menține dezordinea la minim.

Investiția într-un suport pentru încălțăminte este o modalitate excelentă de a vă organiza pantofii într-o manieră care nu numai că va evita dezordinea, ci îi va proteja de eventualele daune. Rafturile de încălțăminte  sporesc capacitățile organizaționale și asigură o utilizare eficientă a spațiului!

Indiferent dacă doriți să păstrați instrumentele de grădinărit sau să organizați un echipament sportiv, există o mulțime de soluții de depozitare disponibile pentru a vă menține garajul ordonat. Puteți găsi un suport pentru articole sportive pentru a ajuta la depozitarea echipamentelor pentru orice sport. Iar pentru depozitarea sculelor și a echipamentelor de lucru, găsiți  cutii de scule, cufere, pungi, suporturi și bancuri de lucru pentru a vă ajuta să păstrați un atelier  organizat.

Soluțiile de organizare fac viața mult mai ușoară și sunt o modalitate convenabilă de a găsi rapid lucrurile de care aveți nevoie. Stilurile decorative adaugă culoarea și aspectul unic în orice cameră. Soluțiile de depozitare sunt perfecte pentru a vă maximiza spațiul. De la unelte și obiecte de uz casnic la jucării și pături, păstrarea lucrurilor în cutii  este modalitatea perfectă de a vă menține casa ordonată . Aruncați o privire la selecția noastră  pentru a găsi soluția perfectă de depozitare!

Tot felul de lucruri pot fi așezate rapid în aceste coșuri. Fie că este vorba de rufe, eșarfe, șaluri sau pături, alegerea depinde de dvs. Datorită designului său atemporal, se potrivește perfect în orice cameră, fie că este o cameră de zi sau un dormitor.

Cutia de depozitare cu capac nu este doar frumoasă, ci și un spațiu de depozitare practic pentru jucării, în spălătorie,  în dormitor sau ca organizator pentru obiecte mici din camera de zi. Capacul protejează ce este în cutie de praf și murdărie. Cutia poate fi utilizată independent sau pe raft. Nu conteaza in ce camera va fi folosita cutia, datorita design-ului, se potriveste perfect in toate zonele de locuit  si de dormit.

Organizatorul suspendat poate fi ușor atașat la șina de îmbrăcăminte și este utilizat multifuncțional. Fie pentru tricouri, pulovere sau pantofi. Produsul este întărit cu MDF în partea superioară, astfel încât, chiar și după o utilizare prelungită, materialul nu cedează și se îndoaie. Produsele sunt deosebit de robuste și durabile datorită manoperei bune și a materialelor utilizate. Datorită designului atemporal, articolele se potrivesc perfect în toate zonele de locuit și de dormit.

Cutie pentru rufe de spălat ,cu steluță cusută și două mânere practice pentru  transport.

Cutie de depozitare mare cu capac oferă  spațiu sufficient pentru tot felul de ustensile. Capacul și pereții laterali sunt întăriți cu MDF, ceea ce face caseta extra stabilă (capacitate de încărcare de până la 30 kg).

Coșul de depozitare este un ajutor real. Fie pentru spălătorie, jucării de pluș, jucării  tari sau orice alte lucruri, coșul poate fi folosit peste tot. Prelucrarea poliesterului rezistent la rupere oferă o stabilitate suplimentară, iar prin întăriturile laterale, coșul poate fi de asemenea ușor transportat.

Cutie pentru jucării cu capac și fereastră magnetică din  plasă. Pe  partea inferioară a cutiei este desenat un teren de fotbal. Capacul și pereții sunt întăriți cu MDF.

Casetă inteligentă pentru jucării cu fereastră practică.  Combinație drăguță de culori. Fabricată din material nețesut.

Sortator de lenjerie, 24 compartimente. Capac din material textil de bună calitate.

Suport pentru încălțăminte cu pernă de scaun imprimată. Modern și comfotabil.


Domnişoara Bonlavie

Articole asemănătoare

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.