Mini coş

  • Niciun produs în coş.

Magia Crăciunului

Magia Crăciunului


Domnişoara Bonlavie  / NOIEMBRIE 30

                  Cea mai frumoasă perioadă a anului

 

În acest sezon, la Bonlavie vă dorim tot ce este mai bun iar noua noastră colecție de Crăciun are grijă de restul.

Împachetând cadouri, visăm momente magice, cu veselia de Crăciun în jurul nostru, în timp ce privim spre cerul plin de stelele reci ale iernii. Masa noastră este aranjată cu porțelan alb-zăpadă și cu detalii strălucitoare aurii.Micile delicii și băuturile calde, aromate oferă momente confortabile la masă, și ea înfășurată în lumină delicată.

Pentru momente magice de fericire

Casa noastră strălucește altfel în perioada Crăciunului: ghirlande de stele mărginesc ramele ferestrei, în timp ce decorațiunile din sticlă cu motive aurii și argintii poartă mesajul celei mai minunate perioade din an. Parfumul de ramuri proaspete de brad este în aer.

Micile siluete de reni și fulgi de zăpadă împodobesc cununile de Advent. Punguțe suport cu lumânări din porțelan luminează pervazul și răspândesc  strălucire blândă. Ghirlandele Capiz, cu stele și ramuri de luminoase  adaugă accente elegante în fiecare colț al casei.

Pomul de Crăciun ne aduce laolaltă în timp ce îl decoram cu globuri ca de gheață, stele din porțelan sau argintii și ornamente luminoase

Iar când sună clopotele din porțelan, este evident că anotimpul Crăciunului  a sosit.

E timpul să facem schimb de daruri!

 

Cum zilele sunt din ce în ce mai scurte și ne petrecem serile  la lumina lumânărilor, știm că iarna este aproape. Căsuțele suport pentru lumânări și sfeșnicele votive din porțelan alb-zăpadă aruncă o lumină liniștitoare în întuneric. Coacem primele prăjiturele și le depozităm în vase frumoase pentru ele și aranjăm lumânări de Advent, conuri de pin și crenguțe de brape platouri albe, elegante.

 

Și odată ce a început numărătoarea inversă a Adventului, decorațiunile  de Crăciun  se mută în casă. Avem  scena nașterii decorată în iesle din lemn sau în căsuțe din sticlă, imprimată pe porțelan sau cu figurine de porțelan.

Îngerii cu aripi aurii sau argintii pictate manual și cu o inimă mică pe piept îi vestesc vestea bună:

Motivele de sărbătoare împodobesc etichete și pungi pentru cadouri, lanțuri decorative și cărți poștale pentru felicitări de Crăciun.

Lumânările strălucesc delicat prin punguțele suport, realizate din hârtie neagră cu folie aurie fierbinte.

Cadourile dulci vor fi ambalate superb în pungi de cadou negre și sigilate cu un autocolant cu stea aurie până vor fi gata să fie deschise. Și ne împodobim surprizele mai mari cu etichete cadou negru și auriu.

 Pentru cele mai festive zile.

Anotimpul Crăciunului este un moment contemplativ în care ne gândim la cei dragi, la fericirea noastră și trimitem felicitări care vin din inimă.Trimitem cuvinte de recunoștință și sperăm să pună un zâmbet pe fețele celor ce ne sunt dragi.

Cutiile noastre de scrisori nu conțin scrisori obișnuite, ci plicuri de cea mai bună calitate, decorate manual, așteptând împărtășească  gânduri cu drag. Cardurile transmit un mesaj personal și sunt, de asemenea, perfecte pentru a însoți orice cadou.

Cuvintele calde sunt întotdeauna cel mai minunat cadou.

Și dacă nu credeți în talismane aducătoare de noroc, veți dori poate bucățelele noastre de aur norocoase care vă vor însoți în noul an. Folosiți cărțile poștale negre și aurii ca o modalitate drăguță de a trimite urări de bine pentru anul 2019.

Paharele de șampanie pot fi așezate pe suporturi  pline de farmec, iar micile pete de mâncare sunt absorbite de șervețele cu mesajul:La mulți ani!

Cu multe alte decorațiuni pentru un Crăciun fabulos și magic vă așteptăm cu drag pe  www.bonlavie.ro

Domnişoara Bonlavie

Articole asemănătoare

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.