Mini coş

  • Niciun produs în coş.

“E scris in stele…” Cum să-ți decorezi casa în funcție de semnul zodiacal ?

“E scris in stele…”
Cum să-ți decorezi casa  în funcție de semnul zodiacal ?

Bonlavie Team

Dacă îți verifici în mod regulat horoscopul și crezi că există o valoare reală în puterea misterioasă a astrologiei, probabil că deja știi cum să te îmbraci, să îți aranjezi  întâlnirile  și să te machiezi  în funcție de semnul tău zodiacal. Și chiar dacă nu crezi chiar tot, este  interesant să înveți cum să trăiești mai bine bazându-te  pe indiciile date de  unde și când te-ai născut. Inspiră-te din aceste informații pentru modul în care îți decorezi casa; este una dintre cel mai puțin discutate, dar amuzante, modalități de a te juca cu astrologia.

Indiferent dacă ești un semn energic de foc, un semn de aer curios, un semn de pământ serios  sau un semn sensibil de apă, te vei alege cu niște idei interesante și utile despre cum să-ți creezi un spațiu și mai personal, adaptat doar pentru tine.

Berbec 

Semnele de foc, cum este Berbecul, au nevoie de  multă  lumină – gândește-te la ferestre mari și la iluminare bună - pentru ați lua energie pentru stilul de viață activ, aventuros. Căută accente strălucitoare, cum ar fi o pernă cu galben-soare sau un ceas violet pe fundal neutru. Evită culorile șterse  sau murdare și bucură-ți sufletul cu tonuri strălucitoare. Un birou de acasă ar trebui să fie, de asemenea, o parte a planului tău, deoarece multe femei Berbec sunt antreprenori. Decorează-l pe al tău  ca pe un altar al realizărilor tale  și păstrează-ți  casa curată și organizată, deoarece semnele  energice, ca tine,  iubesc să  rezolve probleme, dar riști să nu le termini dacă nu rămâi concentrată.

Taur 

Taurii sunt profund sensibili la mediul lor și trebuie să trăiască într-un spațiu confortabil și superb. Fiecare detaliu contează, și vor investi în cele mai bune lucruri. Când oamenii vin în vizită, dulapurile bine aprovizionate, cache-ul impresionant de vinuri fine și mobilierul confortabil, împreună cu farmecul Taurului, îi vor face să vrea să stea ore întregi - dacă nu de zile. Căută țesături moi, lumânări parfumate și lucrări de artă superbe. Stilul botanic și plantele vii crează un sentimental că trăiești în grădina Raiului.

Gemeni

Gemănul, un semn de aer, are o sensibilitate curioasă și eclectică pentru decorare. El se simte cel mai bine în spații luminoase și aerisite; aranjamente  flexibile, accente în culori de primăvară, cum ar fi albastru deschis, verde deschis și galben. O tablă pe perete ar fi distractivă  pentru idei, liste, brainstorminguri spontane și explozii de creativitate. Deoarece Geamănul se schimba mereu, i se pare dificil să suporte prea mult un decor, deci crede în termene scurte când vine vorba de decorațiuni. În multe cazuri, mediul său poate fi prea stimulator.  Dacă te simți tras în prea multe direcții, ia în considerare armonizarea  lucrurilor cu o schemă asemănătoare Zenului, care are câteva accente mai puternice.

Rac

Ca majoritatea semnelor de apă, Racul își aranjează casa  pentru confort și răsfăț, alegând obiectele pentru farmecul lor emoțional și personal. Racul  este un romantic, sensibil și nostalgic- caută  modelele florale de epocă, accente victoriene, oglinzi antice și obiecte moștenite de la familie. Adevarat casnic, Racului îi poate fi greu să-și părăsească casa odata ce a ajuns acolo. Gazduirea unor petreceri este un excelent antidot la izolare, astfel încât oamenii vin în cochilia ta pentru a se bucura de  ospitalitatea ta uimitoare. Avertisment: chiar dacă  ai un ochi minunat pentru antichități și chilipiruri  de epocă, nu exagera cu accentele de pe vremea bunicii.

Leo

Fioroșilor Lei le plac decorurile  potrivite pentru niște regi ca ei. O casă tipică a lui Leu este plină de culori bogate, îndrăznețe precum roșu închis, turcoaz aprins  și vișină putredă. Este confortabilă și  elegantă, rămânând regală și impunătoare. Iti place să expui  arta plastică, iar ca semn de foc  ai nevoie de un loc de joaca, de primit oaspeți  sau de zona de relaxare - mai ales daca are un semineu funcțional. Căută  accente de lux pentru palatul tău. Materiale de înaltă calitate, cum ar fi mătase naturală sau catifea; mobilier fin, opulent pentru a te relaxa; culori calde, bogate; și ferestre orientate spre sud sau vest pentru a prinde lumina aurie de după-amiază.

Fecioara

Semn de pământ, Fecioara,  se dezvoltă într-un mediu simplu care se concentrează pe o frumusețe practică și funcțională. În loc să cumpere obiecte de artă, o Fecioară ar putea investi într-o lampă de designer care este o combinație  perfectă de formă și funcționalitate. Fecioarele au nevoie de un aspect armonios, bine organizat, unde totul are loc. Căută culori calde , cum ar fi lenjerie de pat albă sau gri deschis și accente de verde și auriu. Intrarea într-o casă a Fecioarei este ca o experiență religioasă. Îi place vibrația liniștită, asemănătoare Zen-ului, a unei camere de meditație cu un aspect curat și natural. Încercă un covor  țesut, câteva obiecte  etnice sau spirituale, plante și flori proaspete. Fă ce ți se potrivește, din moment ce numai prietenii cei mai apropiați  și familia ta vor reuși să treacă de ușă.

Balanța

Balanța, ca semn de aer,  trebuie să aibă  echilibru și armonie. Căută tonuri ușoare și medii, cum ar fi lenjeria albă, taupe și gri deschis; mobilier clasic; și un sistem de sunet bun pentru redarea melodiilor preferate. Balanțele  sunt, de asemenea, profund sensibile la mediul înconjurător și doresc ce-i mai bun  dintre ce e bun. Balanța are, de multe ori, un sistem audio de ultimă generație , o colecție impresionantă de cărți sau un șifonier uriaș plin cu rochii scumpe. Ca o mare admiratoare  a frumusetii fizice, țintele ei sunt  stilul și valoarea, ca sa nu mai vorbim de curățenie. Balanța este semnul cel mai artistic al zodiacului, astfel încât lumina și strălucirea soarelui la tine acasă  se vor potrivi cu spiritul tău eteric.

Scorpion

Acest semn de apă iubește misterul și profunzimea. Caută tonuri bogate și mai întunecate - roșu de vin, violet închis, albastru indigo și negru cerneală și modele antice sau abstracte. Alege mobilier fin și senzual care ar fi putut proveni dintr-un castel de poveste,alături de niște lumânări și un raft plin cu  cărți polițiste. Intimitatea este esențială. Cel mai bun pariu este acela de a crea zone intime și, în același timp, comune. Joacă-te cu  colțurile și locurile ascunse care dau caracter  casei tale. În cazul în care casa ta nu are un caracter arhitectural, evocă senzualitatea cu lumânări, lumină care formează umbre dramatice și țesături precum pernele de mătase sau perdelele de catifea.

Segetător

Sagetatorul are un stil eclectic care stârnește dorința de a călători: covoarele marocane amestecate cu tablouri tibetane, un șemineu lângă care să te așezi și rafturile pline cu cărți de filozofie și jurnale  de călătorie. Crează-ți o grădină interioară sau o fântână, lumânări cu parfum de  trifoi - orice te împiedică să te simți încorsetat. Casa ta are nevoie de un sentiment de căldură, exuberanță și inspirație pentru a se potrivi cu spiritul tău curios. Este posibil să participi la o mulțime de cursuri  sau să lași cărți și proiecte nefinalizate la un moment dat.

Capricorn

Capricornii au bun gust și văd un design bun ca pe  o investitie solidă. Linii curate, nu prea multe lucruri - fiecare obiect este bine ales și valoros. Ca cel mai ambițios semn de pământ, Capricornul se poate reîncărca privind  la o fotografie  cu munți sau la echivalentul acestora în viziune  modernă, cum ar fi o priveliște uimitoare a orașului dintr-un  apartament penthouse. Mobilierul tău trebuie să aibă un caracter impresionant. Ai putea fi atrasă  spre ceasurile bunicului, armoire mari, canapele din piele sau un cabinet de lemn de cireș plin cu porțelanuri fine. Cu felul tău de a fi harnic, vei prețui măiestria și accentele lucrate manual.

Vărsător

Vărsătorii au un stil unic si rebel care ar putea arata putin inaintea timpului sau. Căută decorațiuni albe  cu accente de albastru și aqua; modele moderne cu forme geometrice sau abstracte; și suprafețe reflectorizante, cum ar fi argint, oțel, sticlă. Uită de covoare și optează pentru podele din lemn de esență tare și materiale moderne. Poate că este mai puțin confortabil, dar îți vor plăcea în felul acesta. Ca semn de aer, ai nevoie de un loc  spațios, cu ventilație, lumina soarelui, ferestre mari și plante.

Pești

Acasă este tot ce poate fi mai personal pentru Pesti. Ar trebui să fie un paradis confortabil în care să îți reîncarci bateriile emoționale. Caută perne de meditație de mătase, fibre naturale și culori senine de mare, cum ar fi liliac sau celadon verde, indiciu către partea ta spirituală și profunzimea viselor pe care le păstrezi ascunse. Există o vibrație senzuală în spațiul tău de locuit, infuzată cu atingeri feminine precum lumanari parfumate și arome  de cameră.

Bonlavie Team

Articole asemănătoare

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.