Mini coş

  • Niciun produs în coş.

Covoare: Top 3 tendințe pentru 2019

Covoare: Top 3 tendințe pentru 2019

Bonlavie Team

În timp ce o piesă de artă sau de mobilier tinde să servească drept punct focal al oricărei încăperi, ceea ce stă sub ea poate constitui  la fel de mult o declarație. Fie că este un covor animal print  într-o nuanță proaspătă pentru un aspect modern, fie un covor viu colorat, care pune o amprentă serioasă, aceste elemente de design de obicei trecute cu vederea, au capacitatea de a transforma complet un spațiu. Acum, covorul este mult mai plin de caracter - gândiți-vă  la modele  îndrăznețe și materiale durabile.

 

Designerul Malene Barnett, care este cunoscută  pentru creațiile ei vibrante, ne spune despre tendințele de top de urmărit în 2019.

1- Holul de la intrare

"Holul de intrare a devenit un spațiu popular pentru a-l decora cu un covor, pentru că poate da tonul într- o casă. Chiar dacă este o intrare,clienții mei nu s-au temut să aleagă  culori mai deschise, cum ar fi gri, beige, alb, roz pudră. V-ați gândi că ar alege un covor într-o culoare închisă  pentru a ascunde murdăria, dar vor să-și facă intrarea la fel de luxoasă ca și camera de zi sau dormitorul".

Traversa Dantela Vizon

Traversa Romance Roz

Traversa Bouquet Mint

 2- Fir Scurt

"Țesăturile cu firul scurt  vor fi în continuare populare în 2019. Ele sunt mai ușor de curățat și chiar și cu ușile și mobilierul care se mișcă nu vedeți nici un fel de urmă".

Covor Milas Violet

Covor Aquarela Roz

3- DESIGN Multicolor 

Potrivit lui Barnett, albastru, verde, taupe și visiniu vor continua să apară în designul covoarelor în 2019, dar stilurile multicolore vor fi, de asemenea, o opțiune de  luat în seamă. 

"În creațiile mele, am adus înapoi o explozie de culoare. Am încorporat chiar mai multe culori -  14 -15 diferite nuanțe - în desenele mele. Și, deoarece există de obicei o mulțime de culori utilizate pentru a proiecta un spațiu, designerii nu trebuie să restrângă opțiunile lor de culoare când vine vorba de  covoare multicolore. "


  Covor Miami Bej Inchis 

 

       Covor Hgct0045 


      Covor Miami Turcoaz
 

Bonlavie Team

Articole asemănătoare

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.