Mini coş

  • Niciun produs în coş.

5 Tendințe în decorațiunile de interior pentru 2019/2020

5 Tendințe în decorațiunile de interior pentru 2019/2020

Domnişoara Bonlavie

Consumatorii nu doresc culori fade atunci când încearcă să aducă ceva nou în designul interior al locuinței. Tendințele care sunt durabile și au longevitate sunt mai importante atunci când vine vorba de obiecte de decor, decât produsele care vor fi populare doar pentru o perioadă limitată. Dacă ceva crește în popularitate de mai bine de 6 luni, devine o tendință de decor, înainte de asta este doar o zonă de urmărit. Tendințele moderne de design interior sunt mult mai coerente. Toate au elemente care se pot potrivi între ele, oferindu-le puterea de a rămâne mai mult timp în atenția publicului.

Retro Fusion – Prima tendință de design interior este Retro Fusion. Această tendință nostalgică sărbătorește și reimaginează interioarele și designul de la mijlocul secolului trecut. Paletele de culori din anii ’50 - ’70, precum nuanțele de verde sau muștarul și decorul artistic din 1920, toate se potrivesc cu această tendință. Liniile curate și designurile contemporane combinate cu alama și lemnul pot fi găsite aici.

Nordic Retreat – Stilul scandinav senin este actualizat cu sugestii de modele și texturi. Obiectele care urmează această tendință sunt folosite pentru a crea un spațiu calm și liniștit. Culorile neutre, lemnul alb și stilurile simpliste sunt predominante aici. Durabilitatea și produsele ecologice sunt deosebit de populare în această tendință de decor casnic.

Soft Tropics – Tendințele tropicale în design-ul interior au revenit, dar mai puțin intense. Culorile aprinse sunt înlocuite cu tonuri mai deschise. Verde este foarte popular aici, dar poate fi scos în evidență cu flori artificiale mai degrabă decât cu modele imprimate. Frunzele și imprimeurile tropicale sunt mai căutate cu peste 401% în ultima perioadă. Aceasta este o tendință de decor interior cu adevărat distractivă, care imită foarte bine natura.

Global Essence – Consumatorii caută produse de uz casnic autentice, care poartă înfluențe culturale diverse. Vor produse care să spună o poveste. Covoare, decorațiuni de perete, coșuri de răchită și obiecte din ceramică sunt perfecte pentru acest aspect. Imperfecțiunile handmade sunt sărbătorite și nu există două lucruri la fel.

Refined Glamour – Acestă tendință decorează casa cu o eleganță rafinată. Este mai puțin strălucitoare decât tendințele de glamour pe care le-am văzut mai înainte dar și mai sofisticată. Opulența este cuvântul perfect pentru a descrie acest stil. Ciucurii sunt și vor continua să fie un micro-trend care se încadrează în glamour rafinat.

Domnişoara Bonlavie

Articole asemănătoare

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.